Dak Na Dak

Over daken die asbest bevatten, mag sinds 2017 geen overzetdak meer geplaatst worden.

Bent u in dat geval? Geen nood! Met onze zusterfirma Dak na Dak bieden we u een uitstekend alternatief waarbij we uw oude dak vernieuwen binnen de 48 uur.

Wij voeren deze volledige dakrenovatie uit met een metalen Ecodak.

Foto van een dak geplaatst door Dak Over Dak

Plaatsings- en fabrieksgarantie

In ieder geval: hebt u achteraf een vraag of duikt er zelfs jaren na de plaatsing van uw overzetdak een probleempje op? U kunt steeds op ons rekenen voor de juiste technische oplossing.

U geniet van een plaatsings- en fabrieksgarantie van 30 jaar.

Vakkundige, unieke plaatsingswijze

De grote kracht van onze overzetdaken schuilt in onze unieke plaatsingswijze:

  • De nagels van het nieuwe houtwerk dat wij op uw oude dak plaatsen, bevestigen we altijd rechtstreeks in het bestaande keperwerk. We gebruiken hiervoor nagels van 9 centimeter lang. Bovendien bevatten deze nagels een chemische verankering.
  • We bevestigen de metalen dakpanelen in het nieuwe houtwerk met corrosievrije inox schroeven. Naast de stevigheid heeft dit het grote voordeel dat we ieder dakpaneel bij een controle of reparatie terug kunnen losschroeven.
  • Wij versnijden onze dakpanelen altijd met de hand. Deze techniek heeft het grote voordeel dat er op de snijvlakken een nieuwe sealing ontstaat die optimale bescherming tegen roestvorming biedt.
  • U mag rekenen op een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Wij werken alles tot in de puntjes af zodat u het verschil met een traditioneel dak niet ziet.

Europees gepatenteerd kwaliteitsmateriaal

Dak Over Dak werkt met het Europees gepatenteerde kwaliteitsmateriaal van Evertech.

  • De staalplaten (0,5 millimeter) die de kern van de dakpanelen vormen, zijn gemaakt door ArcelorMittal.
  • Aan beide kanten worden deze staalplaten behandeld met een legering van aluzink. Deze galvanisatielaag biedt decennialang bescherming tegen de zon en corrosie.
  • Voor de verdere kleurafwerking krijgen de platen een primer en vervolgens een geharde toplaag in acryl volgens de gewenste kleur.
Een metalen overzetdak heeft talrijke voordelen in vergelijking met een traditioneel dak. Vooral bij dakrenovaties komt deze oplossing als beste uit de bus.

Interesse?

Een metalen overzetdak heeft talrijke voordelen in vergelijking met een traditioneel dak. Vooral bij dakrenovaties komt deze oplossing als beste uit de bus.

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis plaatsbezoek, technische analyse en een vrijblijvende prijsofferte (1 jaar geldig).