Dak Na Dak

Over daken die asbest bevatten, mag sinds 2017 geen overzetdak meer geplaatst worden.

Bent u in dat geval? Geen nood! Met onze zusterfirma Dak na Dak bieden we u een uitstekend alternatief waarbij we uw oude dak vernieuwen binnen de 48 uur.

Wij voeren deze volledige dakrenovatie uit met een metalen Ecodak.

Foto van Willy Mermans
Dak Over Dak werkt niet met verkopers op commissieloon. Zaakvoerder Willy Mermans volgt elk project van begin tot einde op. De uitvoering van de opdracht gebeurt door één van de twee plaatsingsteams met uitsluitend eigen medewerkers. Niets gebeurt in onderaanneming.
  • De zaakvoerder komt zelf ter plaatse voor de technische analyse en het opmaken van de offerte.
  • Bij een goedkeuring van de opdracht, maakt u persoonlijk met hem alle verdere praktische afspraken..
  • Bovendien volgt Willy Mermans de voortgang van elke werf zelf op en voert hij na afloop samen met u een inspectieronde uit.

In zee met Alcotile en Twintile

Willy Mermans kan terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring in de dakwereld. Aanvankelijk was hij verkoper van traditionele gebakken dakpannen. Toen hij kennismaakte met het systeem van metalen overzetdaken en de technische kwaliteiten grondig had bestudeerd, was hij al snel overtuigd. Na een vergelijkende studie besloot Willy Mermans exclusief in zee te gaan met Alcotile en Twintile, Europese kwaliteitsfabrikanten van metalen dakpanelen.

Interesse?

Een metalen overzetdak heeft talrijke voordelen in vergelijking met een traditioneel dak. Vooral bij dakrenovaties komt deze oplossing als beste uit de bus.

Wanneer u voor Dak Over Dak kiest, dan mag u dankzij onze plaatsingswijze en de kwaliteitsmaterialen rekenen op verschillende kwaliteitsgaranties.

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis plaatsbezoek, technische analyse en een vrijblijvende prijsofferte (1 jaar geldig).