Dak Na Dak

Over daken die asbest bevatten, mag sinds 2017 geen overzetdak meer geplaatst worden.

Bent u in dat geval? Geen nood! Met onze zusterfirma Dak na Dak bieden we u een uitstekend alternatief waarbij we uw oude dak vernieuwen binnen de 48 uur.

Wij voeren deze volledige dakrenovatie uit met een metalen Ecodak.

Wanneer is een overzetdak mogelijk?

en overzetdak – ook wel ‘dak in 24 uur’ of ‘dak over dak’ genoemd – is in vrijwel alle gevallen de meest geschikte oplossing. Al van een hellingsgraad van 10% biedt een overzetdak mogelijkheden.

Wat is een overzetdak?

Een overzetdak bestaat uit metalen dakpanelen die het uitzicht hebben van een traditionele gebakken dakpan. U merkt het verschil niet. Een overzetdak wordt geschroefd op nieuw houtwerk dat we op uw bestaand dak plaatsen. Dit nieuwe houtwerk verankeren we chemisch met lange nagels in uw bestaande keperwerk. Een overzetdak laat toe om uw bestaande dak extra te isoleren.

Wat zijn de voordelen van een overzetdak?

  • Geen afbraakkosten. We plaatsen het overzetdak op uw bestaande dakbedekking in leien of golfplaten. Daarom is een overzetdak tot 20% goedkoper en noemt het ook ‘Dak in 24 uur’.
  • U merkt het verschil niet met een traditioneel dak met gebakken dakpannen.
  • Waterdicht en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Zowel het nieuw houtwerk als de metalen dakpanelen worden stevig verankerd met nagels van 9 centimeter die zich chemisch verankeren (houtwerk) en inox schroeven (dakpanelen).
  • Een bijzonder lichte constructie, ideaal voor oude woningen die geen zwaar dak kunnen dragen.
Lees meer over de voordelen van een ‘dak in 24 uur’.

Waarom werk ik voor een overzetdak best samen
met Dak Over Dak?

Dak over Dak specialiseert zich al meer dan 15 jaar 100% in overzetdaken. Jaarlijks realiseren wij 100 overzetdaken. Wij onderscheiden ons op talrijke vlakken op de markt.

  • Wij werken in vertrouwen. Géén agressieve verkopers, géén onderaannemers, géén voorschot. Wél een vrijblijvende offerte die 1 jaar geldig blijft, wél een zaakvoerder die alles persoonlijk opvolgt, wél eigen vakmensen, wél een afrekening na een gezamenlijke inspectieronde van het geplaatste overzetdak. Lees meer over ‘Dak Over Dak’.
  • Wij werken volgens een unieke plaatsingswijze en bieden verschillende kwaliteitsgaranties. Lees meer over onze kwaliteitsgaranties.
  • Wij gebruiken uitsluitend Europees kwaliteitsmateriaal met aluzink gegalvaniseerd staal van ArcelorMittal.
  • Na een vergelijkende studie tussen verschillende merken ging Dak Over Dak weloverwogen in zee met Alcotile en Twintyle, Belgische fabrikanten met vele jaren ervaring in overzetdaken.