Dak Na Dak

Over daken die asbest bevatten, mag sinds 2017 geen overzetdak meer geplaatst worden.

Bent u in dat geval? Geen nood! Met onze zusterfirma Dak na Dak bieden we u een uitstekend alternatief waarbij we uw oude dak vernieuwen binnen de 48 uur.

Wij voeren deze volledige dakrenovatie uit met een metalen Ecodak.

 • Hetzelfde uitzicht

  Een overzetdak heeft hetzelfde uitzicht als een dak met traditionele gebakken dakpannen. U merkt het verschil niet. We dagen u uit? Gegarandeerd vinden we in uw buurt een overzetdak, maar merkte u het zelf nog niet op. U kunt voor uw overzetdak kiezen uit een breed gamma aan kleuren. Dak Over Dak staat bovendien garant voor een hoogstaande afwerking.

 • Géén afbraakwerken

  Bij een overzetdak blijft uw bestaand dak volledig intact, waardoor er geen afbraakwerken vereist zijn. Dit vermijdt dure stortkosten. Bovendien moeten we uw tuin niet betreden met zware kranen, afvalcontainers en hijsmateriaal. Wij werken bewust met klein materieel zodat uw tuin volledig intact blijft. Omdat het oude dak blijft liggen, merkt u binnenin niets van de werken.

 • Toepasbaar op elk dak

  Wij werken met kleine metalen dakpanelen die we met de hand versnijden. Daarnaast beschikken we over alle technische toebehoren voor een perfecte afwerking. Deze dubbele flexibiliteit maakt ons systeem toepasbaar voor vrijwel elk hellend dak. Mits het maken van de vereiste daktimmer kunnen we de techniek ook toepassen op een platdak.

 • Lichtgewicht, dus perfect voor oude woningen

  Een metalen overzetdak weegt een fractie van wat een traditioneel dak weegt. Bij dakrenovatie hebben we vaak te maken met oude woningen waarbij de muren of de daktimmer niet voorzien zijn op een zwaar dak. In dat geval biedt een metalen overzetdak het perfecte alternatief.

 • Volledig waterdicht

  Onze metalen overzetdaken bestaan allereerst uit een onderdakfolie. Vervolgens brengen we op uw bestaand dak nieuw lattenwerk aan waarop we het overzetdak installeren. Dit leidt tot een 100% gegarandeerd waterdicht systeem, ook al lekte uw oud dak. Ons systeem is al toepasbaar vanaf een dakhelling van 10° (17 centimeter hoogtewinst per meter dakhelling).

 • Probleemloos bestand tegen weer en wind

  Onze metalen overzetdaken zijn probleemloos bestand tegen windsnelheden van 200 kilometer per uur. Bij traditionele dakpannen vormen windsnelheden vanaf 100 kilometer per uur al een serieuze bedreiging. De stevigheid van onze overzetdaken zit in de kleine dakpanelen die met corrosievrije inox schroeven worden vastgezet in nieuwe stevig verankerde draagbalken.

  Dankzij de verschillende nabehandelingen van de stalen panelen vermijden we verkleuring door de inwerkende zonnestralen.

 • Extra isolatie mogelijk

  U kan de plaatsing van een overzetdak combineren met extra isolatie. Ook deze opdracht nemen we graag op ons.

 • Tot 20% goedkoper dan een traditioneel dak

  Onze oplossing met een overzetdak is tot 20% goedkoper dan een dakrenovatie via een volledig nieuw traditioneel dak. Zo vermijden we allereerst de afbraak- en stortkosten. Bovendien gaat de plaatsing veel sneller. De techniek heet niet voor niets: ‘een dak in 24 uur’.

Interesse?

Wanneer u voor Dak Over Dak kiest, dan mag u dankzij onze plaatsingswijze en de kwaliteitsmaterialen rekenen op verschillende kwaliteitsgaranties.

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis plaatsbezoek, technische analyse en een vrijblijvende prijsofferte (1 jaar geldig).